Online Oplossingen

Langbeen Online : Online Boekhouding

Al meerdere jaren is ons kantoor bij de pinken op het gebied van automatisering.  Het internetplatform waarop u als ondernemer zelf uw boekhouding kunt consulteren en eventueel na een inloopperiode zelf kunt verwerken is een standaard geworden . Via dat platform kan Boekhoudkantoor Langbeen-Vanhoesen “over uw schouder meekijken” en eventueel correcties maken. Wanneer u uw werkzaamheden heeft afgerond, kunnen wij direct voor u aan de slag om deze cijfers te verwerken tot voor u nuttige informatie. Geen heen-en-weer sturen van back-ups meer, maar samen werken in één boekhouding.

Langbeen Online : Online Archief Aan- En Verkoopfacturen

Kantoor Langbeen is steeds op zoek naar recente, bruikbare, tools die de effeciëntie van haar klanten verbetert.  In samenwerking met ervaren vakmensen (programmeurs, developers en analisten) kunnen wij u een performante scanning solution aanbieden.
Steeds op maat van cliënt, maar tegen een vaste, vooraf gekende prijs.
  • met online archief heeft u de mogelijkheid om zelf de documenten via een webscan op te laden (of door ons te laten scannen en nadien zelf te consulteren)
  • Dankzij de integratie met onze boekhoudsoftware, is er een vlotte verwerking van de aankoop- en verkoopfacturen mogelijk
  • Alle gegevens worden centraal bewaard
  • Het is bovendien een beveiligd en legaal archief (paperless office is toch nabij ?); Deze applicatie is officieel gecertifieerd door het Ministerie van Financiën
  • Fysieke documenten moet u nadien NIET meer bijhouden, in enkele muisklikken kunnen jullie steeds deze documenten opzoeken
  • technisch : het is een 100% webbased oplossing op een moderne JAVA JBOss architectuur, ontwikkeld met Java technologie en met de ontwikkelingstool Eclipse
  • technisch : werkt met internet explorere 7.0 of hoger of Mozilla firefox.
  • altijd & overal raadpleegbaar

Langbeen Online : uw bankuittreksels elektronisch ontvangen en verwerken

In samenwerking met onze partner http://www.codabox.be ontvangen wij uw bankuittreksels elektronisch.  Gedaan met binnenbrengen, scannen of opsturen van uw financiële verrichtingen.
Langbeen Online : E-faturatie 
Het elektronisch tijdperk duurt voort, de digitalisering neemt toe. Elektronische facturatie is daar een belangrijk aspect in. Deze factureringswijze is wettelijk geregeld maar de toepassingsvoorwaarden blijven beperkt.

Vandaag maar zeker in de nabije toekomst zal er veel meer belang gehecht aan uw interne processen (lees bewijslast naar fiscale administratie toe):

Hoe komen uw verkopen tot stand?
Is er een bestelbon, leveringsnota of zendnota, orderbevestiging, m.a.w. hoe zijn uw facturen onderbouwd en hoe kan u de echtheid daarvan aantonen?
Is er een handleiding, eventueel ook voor nieuwe werknemers?
Hetzelfde geldt aan aankoopzijde. Op welke manier wordt besteld? Zijn er steeds duidelijke geschreven overeenkomsten tussen partijen? Is er een interne controleprocedure?
Verplichte elektronische facturatie naar de Vlaamse overheid vanaf 1 januari 2017, bent u er klaar voor?

Deze onderliggende documenten zullen veel meer dan nu worden geverifieerd en vergeleken worden bij een btw- en/of fiscale controle.

Een factuur is slechts een einde van het geleverde werk, de prestatie of de levering van een goed.
Een perfect georganiseerde administratie is belangrijk en dit niet allen bij elektronische facturatie maar ook met uw huidige werkwijze.
Aarzel niet om informatie te vragen over bovenvermelde punten Langbeen Online.

Disclaimer | A Nonius bvba website creation

Bezoek de website van Nonius bvba