Over ons kantoor

Boekhoudkantoor Langbeen-Vanhoesen & C° BV

 • Jan Baptist Courtmansstraat 1 – 9290 BERLARE
 • Tel. 052/42.20.62  Fax 052/42.61.46   info@langbeen.Be
 • Ondernemings- & BTW-nr. BE 0459.793.361
 • Erkend boekhouder-fiscalist BIBF onder nummer 202153
 • Ingeschreven op het tableau van de erkende rechtspersonen van het BIBF onder het nummer 70229717

index_vevb

Bestuurslid van de Vereniging voor Economische Vrije Beroepen www.vevb.be en de Interprofessionele Vereniging voor Juridische & Economische beroepen  www.ivjeb.be

Wij bieden kleine en middelgrote ondernemingen alsook vrije beroepen een uitgebreide service van diensten aan waaronder :

     • Volledige en deskundige verwerking van boekhouding, vanaf het inboeken van facturen tot en met de eindbalans.  Wij beheren uw dossiers in ons kantoor met volgende  toepassingen www.kluwersoftware.be / www.integral.be / www.internetboekhouden.be / www.basecone.com / https://www.yuki.be/be/ondernemers/
   • Volledige organisatie van de boekhouding voor zowel éénmanszaken als vennootschappen.  In eigen beheer, digitaal of intern door ons kantoor.
   • Totaalservice inzake fiscaliteit :
    • – directe belasting: van het opmaken van de personen- en vennootschapsbelasting tot de belastingcontroles.
     – indirecte belasting: de periodieke B.T.W. -aangiften met de eventuele controles.
   • Oprichten en vervullen van opstartformaliteiten van zowel éénsmanszaken als vennootschappen.
   • Balansanalyses, opmaken jaarrekening, fiscale optimalisaties, analyses en besprekingen en opvolging van uw dossier(s) enz…   www.syneton.be
   • Begeleiding bij de verwerking van uw loonadministratie meestal in samenwerking met www.partena.be
   • Aansluitingen en informatie m.b.t. het sociaal statuut der zelfstandigen meestal in samenwerking met www.acerta.be
   • onze servers en ons volledig netwerk laten wij over aan onze IT-specialist http://www.coppenshofman.be/it-advies dankzij deze deskundige begeleiding kunnen wij u tot uw boekhouding en permanent dossier online toegang geven.
   • Uw cijfers kan u altijd consulteren online dankzij onze samenwerking met https://www.getsilverfin.com/en.  Online en steeds bijgewerkt consulteren van uw cijfers en veel meer : https://live.getsilverfin.com/f/662
   • onze site & huisstijl werd ontworpen door www.nonius.be

Alle werkzaamheden die u van een erkende boekhouder-fiscalist BIBF mag verwachten bieden wij u aan.  Daarnaast kunnen wij door gerichte samenwerking op een onafhankelijke basis met specialisten in andere domeinen (advocaten, bedrijfsrevisoren, kredietinstellingen en notarissen) garant staan voor cliëntgerichte kwaliteit.

Oorspronkelijk gestart als eenmanszaak in 1969 door wijlen Mw. Jeanine Vanhoesen (overleden 18/03/2011), ere-accountant en ere-belastingconsulent en wijlen Dhr. Eddie Langbeen (overleden 18/10/2002), Lector BME (huidig Hoge School Gent) hoogleraar in marketing, boekhoudingen en fiscaliteit, is nu de Burg. venn. BVBA Boekhoudkantoor Langbeen-Vanhoesen & C° BV momenteel uitgegroeid tot een dynamisch kantoor bestaande uit een 6-tal medewerkers.

Sinds 1969 verzorgen wij de accountancy voor onze cliënten.   Het kantoor was t.e.m maart 1998 gelegen te 9290 BERLARE, Leopolddreef 52, en is vanaf april 1998 gelegen op het huidige adres : 9290 BERLARE, J.B. Courtmansstraat 1.

Klik hier en zo kan je ons kantoor herkennen als je voor de eerste keer bij ons komt (links achter op de foto klikken, er staat een blauwe citroën c5 voor de deur)

Een persoonlijke aanpak van uw dossier is onze troef.

Via deze website willen wij u, zowel onze trouwe klant, de nieuwe klant als de geïnteresseerde lezer, informeren over de financiële, boekhoudkundige, fiscale aspecten,… van uw bedrijf of éénmanszaak.

Alhoewel wij heel wat communicatie via e-mail krijgen vervangt deze manier van werken, alsook de informatie die wij u bieden op deze site, uiteraard de vele persoonlijke contacten niet. Efficiënte en regelmatige face-to face communicatie met de cliënten blijft prioritair. Op deze website staat informatie die voor u interessant kan zijn als achtergrondinformatie. Nuttige links staan reeds online.

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat het niet evident is om als startende zelfstandige een weg te banen tussen alle regels en verplichtingen bieden wij steeds een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek aan.

Voor de gevestigde ondernemingen kunnen wij een meerwaarde bieden en dit niet alleen omwille van onze persoonlijke aanpak.

Wij staan graag tot uw dienst.

Disclaimer | A Nonius bvba website creation

Bezoek de website van Nonius bvba