Solliciteren

Kantoor Langbeen telt naast de bestuurder Wim  4 medewerkers – Natacha, Ria, Celine en Gina – en één zelfstandige medewerker Martine.

Wij bieden ons cliënteel een geïntegreerd dienstenpakket aan in verschillende disciplines: accountancy, boekhouding, fiscaliteit en bedrijfseconomisch advies. Sinds enkele jaren zijn we voortrekker, met een versnelling dit jaar, van de digitalisatie.  Kijk gerust even welke software wij ondersteunen zo weet je onmiddellijk of uw kennis van onlinesoftware voldoende is om te solliciteren bij ons kantoor.

De structuur van Langbeen accountancy is overzichtelijk genoeg om het persoonlijke contact met de klant te bewaren, maar tegelijk werken we samen met specialisten om een aanzienlijke toegevoegde waarde te bieden.  Precies dat is onze kracht.

Ons antwoord op de vraag hoe de lokale handelaar of ondernemer zich best kan wapenen tegen grote winkelketens, multinationals en e-commercereuzen : Beter een ‘grote kleine’, dan een ‘kleine grote’, wij geloven in de toekomst van ‘Local Heroes’ en staan dan ook graag tot hun dienst.

Om onze voortdurende groei te kunnen doorzetten zijn we op zoek, voor ons kantoor te Berlare (een filevrije gemeente) om in een groene en rustige werkomgeving zich in te zitten voor onze cliënten, naar een (m/v) voor onderstaande functie :

Disclaimer | A Nonius bvba website creation

Bezoek de website van Nonius bvba